Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

CONTAINERE

AVFALLSCONTAINER

Prosessen med å bestille, motta, fylle og få fjernet container er enkel og grei:

 1. Du ringer og bestiller på telefon 52 78 21 17.
 2. Sjåføren får oppdraget, og i løpet av dagen vil en container bli levert til deg der du ønsker.

Du trenger ikke å være til stede ved verken levering eller henting, da det ikke er nødvendig med papirer eller underskrifter for dette. Det eneste du trenger, er å være tilgjengelig på telefon. Dette fordi at sjåføren ringer for anvising av plass og ved eventuelle hindringer ved levering eller henting.

 1. Når du har fylt opp containeren, ringer du for å få den fjernet
 2. Etter at den er hentet, veid, og tømt blir den fakturert og du mottar en regning i posten.

LEVERING

Aartun Transport AS leverer bosscontainere til bedrifter, byggmestre, borettslag og private husstander i hele Sauda med tilstøtende kommuner. I tillegg til dette har vi ingen dagleie på våre containere, noe som betyr at du kan bruke den tiden du trenger for å fylle den opp uten at det har noe å si på den totale kostnaden for deg.

RASK RESPONSTID

Vi har rask responstid og leverer container stort sett samme dag som du bestiller. Alt avfallet som vi henter blir levert til godkjent mottak og blir håndtert på en forskriftsmessig og korrekt måte.

SLENG ALT I EN CONTAINER – MATERIALET SORTERES SEINARE»

Det eneste som ikke må hives i containern er farleg avfall.

10 m³ åpen liftcontainer er den mest vanlige containertypen, og på denne er det innkast i den ene enden. Containeren er ca. 3,5 meter lang, 1,90 meter bred og ca. 1,80 meter høy.

KROKCONTAINER

12 m³ krok container brukes i hovedsak til tyngre masser som jord, stein, betong osv. Denne containeren har dører i den ene enden og er ca. 6 meter lang, 2,55 meter bred og 1,60 meter høy.

30 og 47 m³ krokcontainere brukes i all hovedsak på store jobber hvor det oppstår mye avfall. Begge størrelsene har dør i den ene enden. 30 m³ er ca. 6,30 meter lang, 2,55 meter bred og 2,50 meter høy.


FARLEG AVFALL

Farleg avfall er avfall som ikkje skal handsamast saman med det ordinære avfallet, fordi det inneheld miljøgifter (helse- og miljøfarlege stoff) og kan medføre alvorleg ureining eller fare for skade på menneske eller dyr.

Miljøstasjonen i Sauda har løyve til mellomlagring av avgrensa mengder farleg avfall. Næringskundar har deklarasjonsplikt og må betale gebyr. Det er forbode å kvitta seg med farleg avfall på andre måtar enn å levera det til godkjent mottak.

Farleg avfall er til dømes:

 • Spillolje
 • Maling, lim og lakk
 • Sprayboksar
 • Løysemiddel, frostvæske og kjølevøske
 • Vaskemiddel
 • Batteri
 • Syrer og basar
 • Plantevernmiddel
 • Lysstoffrøyr, sparepærer og lyspærer
 • PCB
 • Asbest og eternitt

LAGER FOR UTLEIE

Ca. 350 m2, sentralt plassert ved hurtigbåtkaien i Sauda. (utleigd)

Ca. 350 m2, sentralt plassert på Birkeland industriområde i Sauda (utleigd)

Ca. 23 000 m3 utelager plassert på Birkeland Industriområde i Sauda.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn