Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ENTREPRENØRTJENESTER

Aartun Transport AS tilbyr gravetjenester som planering av tomter og drenering, samt vedlikehold av vei både vinter og sommer. Vi har også en maskinpark til å utføre mye massetransport, og er delaktig i mange spennende prosjekter.

GRAVING

Aartun Transport AS tilbyr gravetjenester som planering av tomter og drenering av hager og grunn. Vi har en moderne maskinpark som hjelper oss å utføre alle oppdrag på en profesjonell og effektiv måte.

VEIVEDLIKEHOLD

Vi utfører veivedlikehold, både sommerstid og vinterstid.
Veivedlikehold kan innebære tetting av sprekker som har oppstått i løpet av vinteren, eller lapping av hull og oppretting av ujevnheter.

Hensikten med holde veien ved like er generelt å forhindre skader og ulykker, samt å forlenge veidekkets levetid.
Jevnlig veivedlikehold er både økonomisk og tidsbesparende.

BRØYTETJENESTER

Ved både store og små snøfall stiller vi på kort varsel, og sørger for at veibanen blir brøytet og saltet. Det er viktig at veien blir behandlet fort, før det oppstår ulykker. Aartun Transport AS har lang erfaring innen brøyting, og arbeider effektivt og presist. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å opprette faste avtaler for brøyting.

RIVNING

Vi utfører rivningsoppdrag innen rivning av mindre bygninger. Dette kan eksempelvis være rivning av eneboliger, tomannsboliger, garasjer, mindre lagerbygg og fritidsboliger. Alle rivingsprosjekter utføres med aktsomhet, og med sikkerhet først.

MASSETRANSPORT

Aartun Transport AS utfører både salg og transport av fyllmasser som pukk, sand, grus, singel, stein og jord. Vi kan tilby konkurransedyktige priser og rask leveranse ved bestilling. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående priser på fyllmasse eller utkjøring.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn